Producten

Voor elk van haar behandelingen heeft Beauty by Noelle haar producten met zorg uitgekozen.

Lees verder

FaceBook

Like ons op FaceBook of instapram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leuke acties.

Lees verder

Cadeaubonnen

De cadeaubonnen van Beauty by Noëlle zijn veelzijdig en kunnen op vele manieren gebruikt worden

Lees verder

Pedicure (medisch)

De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon.Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig voelt of de likdoorn steekt? Met een goede regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. De behandeling bestaat onder meer uit het weghalen van eelt en likdoorns.Het op de juiste manier knippen en verzorgen van de zijkanten van de nagels en het polijsten van de nagelplaat.Met behulp van apparatuur wordt u snel en pijnloos geholpen.Als de conditie van voet en been dit toelaat, wordt de behandeling afgerond met een voetmassage. Voor Diabetische en Reumatische voeten geldt ook een verscherpte controle van de voeten. Door het tijdig constateren en ingrijpen van een medisch pedicure kan worden getracht om de voetklachten te verminderen en om de eventuele pijn te bestrijden. Bij veel zorgverzekeraars kunt u diabetisch- en reumapatiënten de kosten voor pedicurebehandelingen vergoed krijgen.

Diabetes Mellitus

Mensen met diabetes zijn extra kwetsbaar en gevoelig voor complicaties die grote gevolgen kunnen hebben. Doordat men (vaak) een neuropatische afwijking (geen gevoel) in de voeten heeft, is het van groot belang de voeten iedere dag te controleren op wondjes en dergelijke. Diabetici Simm’s 2 of meer worden vergoed door Zorroo.

Reuma

Bij enkele vormen van reuma kan door ontstekingsprocessen in en rondom de voetgewrichten de stand van de voeten veranderen. Hierdoor kunnen pijnlijke drukplekken ontstaan. Van alle reumapatiënten heeft 80-96% voetklachten. De voetklachten kunnen zijn: likdoorns, eelt plekken, nagel verkleuringen, nagel structuur veranderingen, voet vergroeiingen en ga zo maar door….
Pedicure behandeling € 28,50
Pedicure + intake € 40,00
Pedicure zorgprofiel € –
Jaarlijkse controle € 30,00
Orthese maken vanaf € 17,50
Anti-druk (vilttechniek) vanaf € 6,50
Blauwdruk maken € 7,50
Likdoorn verwijderen 15 min € 14,50
Ingegroeide nagel behandelen € 14,50
Nagelbeugel € 21,00
Nagelbeugel ( diabetici) € 32,50
Open chat