Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste. Eerst in een kamer op de bovenverdieping toen aan het Anna Bijnsplein 3 te Raamsdonksveer. Sinds september 2017 aan de Hertogshoef 41 in Raamsdonksveer. Daar werd een compleet nieuwe aanbouw aan het huis gemaakt, omgetoverd door een prachtige schoonheidssalon. De ingang van de salon bevindt zich aan de zijkant en is voor iedereen goed toegankelijk, ook voor mensen die slecht ter been zijn.
Na mijn opleiding van schoonheidsspecialiste ben ik me gaan specialiseren in diverse deelgebieden van schoonheidsbehandelingen en pedicure. Door mijn Medisch Pedicure status mag ik ook diabetici en cliënten met reuma behandelen en kunt u bij mij terecht na doorverwijzing van huisarts en/of podotherapeut.
Ik gebruik in mijn salon het professionele Duitse merk Dr. Eckstein BioKosmetik. Dit staat garant voor optimale verzorging door experts voor uiteenlopende huidtypen. Omdat iedere huid anders is beschikt Dr. Eckstein over meer dan 100 recepturen die op de huidfysiologie zijn afgestemd en die zijn voortgebracht door de natuur. Deze professionele behandelingen worden alleen aangeboden aan goed opgeleide schoonheidsspecialisten uit het omvangrijke Eckstein-netwerk en garanderen een optimaal resultaat en dito verzorging – onder de beste voorwaarden.
Sinds 2010 maak ik gebruik van het huidverzorging én make-up merk Malu Wilz. Malu Wilz, De belangrijkste factor voor succes bent u zelf. Omdat dit onze ervaring is, ondersteunen wij u met exclusieve, geconcentreerde verzorgende producten en bijzondere behandelingsconcepten. MALU WILZ brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is. Ons verzorgingssysteem biedt een scala aan mogelijkheden om aan de individuele wens van de klant te kunnen voldoen. U maakt uw klant niet alleen mooier, maar ook gelukkiger. Het samenspel van uw professionele kunnen en onze exclusieve producten, maakt een bezoek aan uw instituut tot een onvergetelijke belevenis.collectie voor professionals.
De make-up lijn heeft een modern kleurenassortiment, die een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt. Twee maal per jaar worden de nieuwe modekleuren geïntroduceerd en apart gepresenteerd in een mooie toonbankdisplay. Hoogwaardige, huidvriendelijke inhoud stoffen garanderen een lange houdbaarheid van de make-up. Een mooie, elegante verpakking die de collectie de flair geeft van een groot internationaal merk. Als aanvulling op de basiscollectie worden er regelmatig trends en highlights ontwikkeld. Navulbare producten, die bijvoorbeeld door de elegante beauty boxen naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden – gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en economisch. Het hele assortiment wordt aantrekkelijk gepresenteerd in displays. Sinds september 2017 gebruik ook de huidverzorgingsproducten van Malu Wilz.
]]o
Mijn praktijk is aangesloten bij ANBOS (brancheorganisatie schoonheidsverzorging), staat geregistreerd in het KRP (Kwaliteits Register voor Pedicures) en ik ben lid van ProVoet (brancheorganisatie voor pedicures).
Voor meer informatie nodig ik u uit om een kijkje te nemen op mijn website. Of bel voor het maken van een afspraak 06-46271972  

Contactgegevens

Hertogshoef 41, 4941 KB Raamsdonksveer

06-46271972

beautybynoelle@gmail.com

Openingstijden

Dinsdag
9.00 – 21.30

Woensdag
9.00 – 12.00

Donderdag

9.00 – 21.30

Vrijdag
9.00 – 12.00