Producten

Voor elk van haar behandelingen heeft Beauty by Noelle haar producten met zorg uitgekozen.

Lees verder

FaceBook

Like ons op FaceBook of instapram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en leuke acties.

Lees verder

Cadeaubonnen

De cadeaubonnen van Beauty by Noëlle zijn veelzijdig en kunnen op vele manieren gebruikt worden

Lees verder

Noëlle

Mijn naam is Noëlle van den Kieboom en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Voordat ik mijn schoonheidssalon Beauty by Noëlle begon, heb ik ruime ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en pedicure bij verschillende schoonheidssalons. Sinds 2007 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste. Eerst in een kamer op de bovenverdieping toen aan het Anna Bijnsplein 3 te Raamsdonksveer. Sinds september 2017 aan de Hertogshoef 41 in Raamsdonksveer. Daar werd een compleet nieuwe aanbouw aan het huis gemaakt, omgetoverd tot een prachtige schoonheidssalon. De ingang van de salon bevindt zich aan de zijkant en is voor iedereen goed toegankelijk, ook voor mensen die slecht ter been zijn.
Na mijn opleiding van schoonheidsspecialiste ben ik me gaan specialiseren in diverse deelgebieden van schoonheidsbehandelingen en pedicure. Door mijn Medisch Pedicure status mag ik ook diabetici en cliënten met reuma behandelen en kunt u bij mij terecht na doorverwijzing van huisarts en/of podotherapeut.
Sinds 2010 maak ik gebruik van het huidverzorging én make-up merk Malu Wilz. Malu Wilz, De belangrijkste factor voor succes bent u zelf. Omdat dit onze ervaring is, ondersteunen wij u met exclusieve, geconcentreerde verzorgende producten en bijzondere behandelingsconcepten. MALU WILZ brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is. Ons verzorgingssysteem biedt een scala aan mogelijkheden om aan de individuele wens van de klant te kunnen voldoen. U maakt uw klant niet alleen mooier, maar ook gelukkiger. Het samenspel van uw professionele kunnen en onze exclusieve producten, maakt een bezoek aan uw instituut tot een onvergetelijke belevenis.collectie voor professionals.
De make-up lijn heeft een modern kleurenassortiment, die een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt. Twee maal per jaar worden de nieuwe modekleuren geïntroduceerd en apart gepresenteerd in een mooie toonbankdisplay. Hoogwaardige, huidvriendelijke inhoud stoffen garanderen een lange houdbaarheid van de make-up. Een mooie, elegante verpakking die de collectie de flair geeft van een groot internationaal merk. Als aanvulling op de basiscollectie worden er regelmatig trends en highlights ontwikkeld. Navulbare producten, die bijvoorbeeld door de elegante beauty boxen naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden – gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en economisch. Het hele assortiment wordt aantrekkelijk gepresenteerd in displays. Sinds september 2017 gebruik ook de huidverzorgingsproducten van Malu Wilz.
Sinsds 2019 werk ik ook met het mooie huidverbeteringsmerk 2B Biopeeling. De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden! ]]o
Mijn praktijk is aangesloten bij ANBOS (brancheorganisatie schoonheidsverzorging), staat geregistreerd in het KRP (Kwaliteits Register voor Pedicures) en ik ben lid van ProVoet (brancheorganisatie voor pedicures).
Voor meer informatie nodig ik u uit om een kijkje te nemen op mijn website. Of bel voor het maken van een afspraak 06-46271972  
Open chat